search

A lightweight sunscreen

Tahun 2020, banyak sangat pelindung UV yang telah Pastels cuba dan pakai, dan boleh dikatakan, amat susah bagi Pastels memilih 3 yang terbaik bagi setiap kategori.

Tapi atas permintaan ramai, di sini Pastels memilih 3 Sunscreen Paling Ringan untuk tahun 2020 ini! Paling Ringan bermakna ia bukan sahaja sesuai digunakan ketika cuaca panas di Malaysia, ia juga sangat selesa digunakan oleh mereka dgn kulit berminyak. Semoga Recommendation Pastels ini membantu anda dalam membuat pilihan, okay?

Layari website kami untuk info lanjut bagi setiap produk ๐Ÿฅณ 

132320329_1119032871902299_9093812466276757283_n (1).jpg


kami ada satu lagi ๐—•๐—˜๐—ฆ๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—š ๐—œ๐—ง๐—˜๐—  dalam pek percubaan.

Masih ingat yang Pastels pernah katakan sunscreen ini merupakan antara yang ter'ringan' di pasaran? Kini sudah available dalam saiz 20ml.

Seronoknya permulaan Januari ni, macam-macam item best menanti anda semua, kan? ๐Ÿฅฐ Saiz ini merupakan edisi terhad, jadi dapatkannya segera sementara stok masih ada! 

135704165_387609269003530_4691277780072466533_n.jpg

134675436_157478512471373_3270662503579521505_n.jpg


NEW ๐Ÿฅณ B.LAB I Am Sorry Just Sun Cream โ˜€๏ธ

Aaaaa sukanya dengan sunscreen ni! Lama dah Pastels pakai sebenarnya, baru sekarang available di The Pastels Shop. Teruja sangat nak kongsikan dengan anda semua ๐Ÿ˜Š

Sangat ringan, terasa seperti memakai pelembap biasa sahaja. Ia merupakan sejenis Chemical Sunscreen, langsung tiada white cast, sesuai untuk semua jenis kulit dan telah melalui ujian 'Hypoallergenic'. Wow!

Harganya pun sangatlah affordable - RM29 untuk 50ml. Dapatkannya segera di website, Shopee & walk in store kami! 

132043734_213825553676981_7705625108130122288_n (2).jpg

132413335_400315677852937_4905602348195086125_n (2).jpg

132785927_813436659501410_5014567699875031874_n (2).jpg



Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping