search

Kid's Skincare

Kid's Skincare

Seawal umur berapakah kita harus menjaga kulit seorang bayi?

Pelbagai produk khas untuk bayi kini berada di pasaran, dan anda boleh menggunakannya mengikut arahan penggunaan pada produk tersebut. Ada yang sesuai untuk 6 bulan ke bawah, ada yang untuk 2 tahun ke atas dan sebagainya.

Kulit bayi sememangnya sangat halus dan lembut. Mereka tidak memerlukan penjagaan yang berlebihan, cukup sekadar perlindungan dari persekitaran serta bahan merbahaya. Penggunaan produk yang dikhaskan untuk bayi amat membantu dalam membuat pilihan. Elakkan SLS yang boleh mengeringkan kulit, Paraben atau bahan-bahan pemutih seperti Hydroquinone. Utamakan pelembap serta perlindungan dari sinar UV.

Take Care! 👶👧👦 

125496002_194824392107739_4924460062449670768_n (1).jpg


Kadangkala, susah nak rapikan rambut anak-anak, betul tak? Lari ke sana dan ke sini 🤦‍♀️ Pulak tu kalau kita sapukan minyak rambut, sekejap sahaja mereka berpeluh-peluh, mengadu tak selesa dan rimas.

SPRAY JE, KAN SENANG?

Memperkenalkan Organic Care Kids Detangling Conditioning Spray (Berry Bliss) 🤩 Baunya harum (namun tidak berlebihan), segar dan melembutkan rambut. Nak sikat pun mudah sahaja. Dapatkan segera di semua platform jualan kami, pada harga RM16.90 SAHAJA / 250ml. Yay! 

125835594_728060231140158_4320971183331374687_n (1).jpg



Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping