search

Sudden Blackouts: Cara Mengelakkannya Daripada Terjadi!

Sudden Blackouts: Cara Mengelakkannya Daripada Terjadi!

Ramai yang bertanya, "๐™Ÿ๐™–๐™ง๐™–๐™ฃ๐™œ/๐™จ๐™ช๐™จ๐™–๐™ ๐™จ๐™–๐™ฃ๐™œ๐™–๐™ฉ ๐™ฃ๐™–๐™  ๐™ฉ๐™œ๐™  ๐™ข๐™ช๐™ ๐™– ๐™‹๐™–๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ก๐™จ ๐™—๐™ง๐™š๐™–๐™ ๐™ค๐™ช๐™ฉ. ๐™‚๐™š๐™ฃ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ , ๐™ฎ๐™–?"

Sejujurnya, keluarga Pastels ada sejarah mempunyai masalah jerawat yang serius. Tapi sejak dari sekolah lagi, Pastels memang disiplin, terutamanya tips no. 2 tu (kena tgk slide di atas)

Sampai sekarang, bila masuk office, pergi ke kawasan awam atau ketika menaiki public transport...Pastels nampak penuh kiri dan kanan orang menyentuh/menguping/memicit muka tanpa mereka sedar.

Kalau di office, Pastels dah jerit, "jangan sentuh!" tapi takkan lah Pastels nak buat macam tu di kawasan awam, kan? Heheh

๐— ๐—˜๐—ก๐—–๐—˜๐—š๐—”๐—› ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ต ๐—ฏ๐—ฎ๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐— ๐—˜๐—ฅ๐—”๐—ช๐—”๐—ง. Semoga perkongsian ini dapat memberikan kesedaran buat semua. Jom CEGAH sebelum terlambat! 

120489337_2783072458677156_5527251760621039992_n.jpg

120752491_961004757753627_173825622128145197_n.jpg

120596073_126453282243332_8525030369857257601_n.jpg

120497755_330011791638045_4196132074225317509_n.jpg



Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping